Ik heb tot vandaag alle betalingen van de contributies verwerkt en daarbij vallen natuurlijk een paar dingen op. Er zijn altijd een paar leden die de kosten van de jaarkaart niet aan de golfbaan betalen maar aan ons. Anderen doen het op de automatische piloot waardoor de contributie terecht komt op de rekening van de club van 100. Weer anderen zijn na één dag al weer vergeten dat ze betaald hebben en betalen voor een tweede keer (niets mis mee natuurlijk). Leden die de homecourse ergens anders hebben vergeten nog wel eens die €6,00 die wij nog aan de NGF moeten betalen. Zo zie je maar, saai is het leven van een penningmeester zeker niet.
De meeste problemen zijn eenvoudig op te lossen, maar ik heb er nog wel twee waar ik jullie hulp bij nodig heb.
Iemand heeft onder de naam “MAAK HET SAMEN NL” de contributie voor iemand betaald maar ik weet niet voor wie. Misschien is het een slimme marketingtruc (gratis reclame), maar als iemand weet voor wie die contributie bedoeld was hoor ik het graag. Hetzelfde geldt trouwens voor ene H.J.C. Koolwijk, deze persoon is volgens mij geen lid van de club en zal dus ook wel voor iemand anders betaald hebben.

Guus

p.s. Van de 352 leden verwacht ik nog 93 betalingen en ik reken er op dat die binnenkort ook voldaan worden. Mocht je geen factuur gehad hebben, kijk dan even in je spam-folder, wie weet is ie daar beland.