Omdat ik regelmatig aan wedstrijden meedoe en de website beheer, dacht ik aardig op de hoogte te zijn van het wel en wee van de club. Niet dus. Door het vroege aanvangstijdstip (9.30 uur afslaan) had ik wat moeite mijn ogen open te houden bij de nazit, maar door een opmerking van Trudy was ik opeens klaarwakker. “Frank, hoe werd je vanmorgen wakker?”. Ik vroeg mij eerlijk gezegd al af waarom Frank na een jaar afwezigheid weer plaats nam in het bestuur, nu begint mij iets te dagen…
Sowieso was Trudy goed bezig, haar flightgenoten (Cees en Peter) kwamen glunderend binnen na hun wedstrijd. Trudy had ’s morgens om 7.oo uur al koekjes staan bakken en het had de heren prima gesmaakt. Brengt mij op het idee om ook eens een prijs voor de beste flightgenoot uit te delen. Voor iedere deelnemer zou je kunnen uitrekenen wat de score van zijn/haar flightgenoten zijn en degene met de hoogste score is dan de winnaar. Ik heb het voor deze week uitgerekend en dan kom je uit op Cees Duijn. Zijn flightgenoten hadden samen 32 punten, het meest van allemaal, dus Cees gefeliciteerd, flightgenoot van de  week!

Ook Peter Koopman moet natuurlijk gefeliciteerd worden, hij werd met 18 punten dagwinnaar, net voor Els en Wim (beiden 17 punten). Wim scoorde net iets beter op de laatste drie holes en dus wordt het vanavond toch weer afwassen voor Els. Els had wel als enige een birdie (enkelvoud) geslagen en dat maakt natuurlijk alles weer goed.

Voor de volledige uitslag, zie OGS