In het gebruik van Golf Genius zijn we weer een stap verder. We hebben de premium versie aangeschaft en daarmee krijgt iedereen weer een persoonlijke login (net als bij OGS).
Afgelopen donderdag heeft ieder lid een mailtje gekregen met daarin een nummer waarmee eenmalig in Golf Genius kan worden ingelogd, waarna je een eigen wachtwoord kunt instellen.
Als je dat gedaan hebt kan jij je voor wedstrijden gaan inschrijven. In Golf Genius gaat dat jammer genoeg een beetje omslachtig. Eerst moet je kenbaar maken in welke competitie je geïnteresseerd bent. Dit doe je door je voor de competitie te registreren. Pas als je geregistreerd bent voor een bepaalde competitie kun jij je inschrijven voor een wedstrijd binnen die competitie. Als je dus graag met de donderdagmiddag, de maandbeker en de matchplay koppel meedoet moet jij je drie maal registreren. En daarna moet je dus nog aangeven aan welke specifieke wedstrijd van die competitie je wilt meedoen.
Het is nogal omslachtig maar Golf Genius werkt jammer genoeg op deze manier.

Een bijkomend probleem is dat je eigenlijk alle registraties die je eerder hebt gedaan moet verwijderen voordat jij je voor een competitie kunt registreren. Dit probleem is ontstaan doordat we eerst met de Club versie van Golf Genius werkte en nu met de Premium versie. Achteraf hadden we gelijk voor de Premium versie moeten kiezen, dat had ons heel wat moeite en ergernissen bespaard.

In onderstaande handleiding staan bovenstaande stappen beschreven met daarbij ter verduidelijking een aantal schermafdrukken We hopen dat dit voldoende is om je op weg te helpen, lukt het niet dan kun je altijd even contact opnemen met Marion of Jos. Mocht blijken dat het voor veel leden problemen geeft, dan organiseren we een paar bijeenkomsten met uitleg en hulp.

Door de aanschaf van de premium versie hebben we nu ook de beschikking over een mobiele app, misschien leuk om eens uit te proberen.

https://golfclubdekoggen.nl/wp-content/uploads/2021/07/Handleiding-voor-leden-Golf-Genius.pdf