Ik heb het al een paar keer geschreven, in de ogen van de spelers doet de wedstrijdleiding het nooit goed. En dat bleek vandaag ook weer. Na flink gezeur van een paar spelers was de wedstrijdleiding overstag en werd er eindelijk ingedeeld naar handicap. Iedereen tevreden zou je denken, nou vergeet het maar. Er was vooral veel onbegrip over de flight bestaande uit Nico Reus, Ton Scholte en Ton Hertog. Bleek dat de wedstrijdleiding om voor eens en altijd van het gezeur af te zijn iedereen met een auditieve beperking bij elkaar had gezet. En als er nog meer gezeurd wordt gaan ze daar mee verder: zo dreigden ze om voortaan te gaan indelen op visuele handicap, verstandelijke handicap, lichamelijke handicap, dyslexie, dyscalculie en wat al niet meer. Hopelijk komt het niet zo ver en laten we het lot toch maar de flightindeling bepalen.
Vandaag was het trouwens weer eens tweepunters tellen en vreemd genoeg wordt dat op de herenmiddag nog altijd geassocieerd met Dolly Parton. Vreemd eigenlijk want iedereen weet toch wel dat bij een vrouwenborst de vorm veel belangrijker is dan de inhoud. Ik wil dan ook voorstellen om deze bijzondere verrichting een andere naam te geven, suggesties zijn meer dan welkom (hoeft niet perse een dameslid te zijn). Overigens sloeg Jos Leijen de meeste tweepunters bij elkaar, 11 stuks over 18 holes.
Bij de negen holes wedstrijd werd er vandaag zeer goed gescoord. Michael Blacklock werd winnaar met 22 punten, Tom Bleijendaal werd tweede met 20 punten en Bob Gerritsen derde met 19 punten. Omdat Michael en Tom zo snel mogelijk het heugelijke nieuws aan het thuisfront wilden vertellen ging de eerste prijs naar Bob, een flesje whiskey.
Het andere flesje alcoholica (rum geloof ik) ging naar Peter Seinen die bij de 18 holes wedstrijd met 39 punten de baan afstapte. Voor Peter is dit al bijna niets meer dan just another day at the office, gisteravond pakte hij ook al de eerste prijs. De tweede ging naar Nico Reus (35 punten) en de derde prijs was voor Piet den Dulk (32 punten).
Tijdens de nazit gaf wedstrijdleider Cees Siekerman ons nog een update over een aantal ziektegevallen. We wensen genoemde heren een snelle beterschap en hopen ze spoedig weer op de baan te zien.

Guus