Vandaag werd er voor het eerst om de (halve) maandbeker gestreden, want vreemd genoeg is over twee weken al weer de volgende wedstrijd. Winnares Marion Vlaar kan dus maar twee weken van de gewonnen parkeerplaats genieten, tenzij zij natuurlijk over twee weken gewoon weer wint. Marion was van te voren al vrij zeker van de overwinning en had het bijbehorende naambordje alvast in vakgarage Vlaar & Smal laten drukken. Manlief George moest na de prijsuitreiking dan ook onmiddellijk (in weer en wind) in actie komen om het bordje te bevestigen en Piet den Dulk werd opgedragen zijn auto ergens anders te parkeren. Jammer genoeg werd er vanwege de Corona geen halve maandbeker uitgereikt, maar ik had het wel leuk gevonden als Marion een in tweeën gezaagde maandbeker had gekregen. Misschien een idee voor de volgende keer.
Het uitdelen van de tweede en derde prijs had nog wel wat voeten in de aarde omdat er voor de prijswinnaars (Jan en Marian de Vries) binnen geen ruimte meer beschikbaar was (het maximum van 30 personen was bereikt). Voorzitter Frank pakte het slim aan door snel af te rekenen en te vertrekken waardoor Jan en Marion toch nog binnen hun verdiende prijsjes in ontvangst konden nemen.
Na afloop smaakte de biertjes en bitterballen uitstekend (John bedankt) maar het sateetje van sponsor Dirk Loos halverwege de wedstrijd was het natuurlijk helemaal!
Na afloop vertelde Dirk terloops dat hij was toegetreden tot de groep van de levensgenieters (met onder andere Johan Pater en Loek Blom) en dat hij binnenkort een rondje loopt met Wil Besseling. Ik weet niet of je een colloquium doctum nodig hebt om toegelaten te worden maar Dirk begon opeens een aantal Latijnse woorden te gebruiken (van labia major tot labia minor).

Guus