IMG_2928 (2)

 

Zaterdag 1 november onze eerste Halloween wedstrijd  met de jeugd. We moesten om 15.30 aanwezig zijn. De bedoeling was dat ouders en kinderen verkleed zouden komen in Halloweenstijl.

S ’morgens had ik nog even gauw een duivelse cape gehuurd voor Robin en wat attributen gekocht zodat we met zijn drieën goed voor de dag konden komen tijdens het Halloweenfeest.

Aangekomen in het clubhuis was bijna iedereen al aanwezig. Het was heel leuk om te zien hoe iedereen zich had uitgedost.

De klapper waren wel de pro’s die heel eng waren verkleed. Supergaaf.

Zo rond kwart over 4 gingen wij met 2 flights naar de afslagplaats. De spelvorm was 3-holes cross country. De eerste afslag was op de tee box van hole 3 waar wij naar de green van hole 2 moesten spelen. Wij startten in het licht maar het werd toch al snel wat schemerig. De tee markers waren omgetoverd in verlichte pompoenen.

Het golfen was niet makkelijk, allerlei hindernissen in de vorm van lang gras maakt het moeilijk om de bal weg te slaan.

Topper was met een bootje naar een eilandje om vervolgens daar naar de fairway van hole 9 af te slaan. Een grote uitdaging maar de meeste kinderen kregen dit voor elkaar.

De laatste flight liep ondertussen al in het donker wat het allemaal extra spannend maakte. Na hole 9 gauw naar het clubhuis waar Steven, Johan de enge kok met support van Sikko en Marga zorgden voor een heerlijke barbecue.

Alles was heel goed verzorgd. Speciale dank nog aan de golfbaan voor het heerlijke vlees en de salades en de keukenbrigade die ervoor zorgden dat alles gezellig was uitgestald en nog wat extra lekkere dingetjes. Om ongeveer 8 uur gingen de laatste mensen huiswaarts. .

Timo en Steven bedankt voor dit onwijs gave evenement. Zeker voor herhaling vatbaar. Misschien wel met kinderen en volwassenen!!!

Mirjam Kramer.