deelnemers halloweenOnder koude en soms ook natte omstandigheden werd zondag 29 oktober de Halloween funwedstrijd voor de jeugd gespeeld. Voor deze wedstrijd werd het clubhuis in stijl versierd. Vanaf 15.30 uur meldden de kinderen zich, verkleed in de meest enge en griezelige creaties, bij de organisatie. Allemaal met hun zelf uitgesneden enge pompoen. Deze pompoenen werden gebruikt om de teeboxen van de 5 holes die gespeeld werden om te toveren in Halloweensfeer.
Na een beker heksenlimonade en een enge versnapering zoals mummieworstjes en heksenvingers, gaf Timo uitleg bij de spelvorm van vandaag. De kinderen speelden in teamverband een bestball wedstrijd. Elke flight was 1 team en er deden 5 teams mee, elk team met een goede mix van net startende en al meer ervaren jeugd. Even na 16.00 uur was het dan eindelijk zover en kon de eerste team de baan in.
Er werd goed gescoord en goed gestreden. Bij de 5e hole van deze funwedstrijd werd vanaf het terras afgeslagen naar de green van de 9e. Hierbij werden de flights met de griezelbuggy van Timo van de afslag naar de green gereden. Om 17.45 uur was iedereen binnen en kon de organisatie zich buigen over de scores, over de mooiste pompoen en over de best verklede deelnemer. Ondertussen waren ook de ouders van onze deelnemers binnen om de dag af te sluiten met een barbecue.
Nog voor het opdienen van het barbecue-buffet maakte de organisatie de prijswinnaars bekend. Team 1, met Robin, Ties, Bink en Hamsah, hadden net aan het minste aantal slagen nodig voor de 5 holes en wonnen zo deze editie van de Halloween wedstrijd. De eer voor engste pompoen was voor Teun en Dominique was het best verkleed. Alle prijswinnaars, gefeliciteerd met jullie prijs!
Na de prijsuitreiking was het tijd voor een lekkere barbecue, prima bereid door Johan en Rinus, terwijl ze de kou trotseerden. Zo werd de wedstrijd heerlijk afgesloten en werd er gezellig getafeld. Iedereen genoot er zichtbaar van en rond 19.30 uur gingen de eerste deelnemers weer naar huis. Tijd om af te schminken, te douchen en te slapen. De volgende dag weer naar school…
De Jeugdcommissie