Tja, wat moet je anders zeggen als je na afloop van de wedstrijd gevraagd wordt iets te vertellen over de hole-in-one die je net geslagen hebt. Karel wist nog wel te vertellen dat hij dacht dat hij zijn bal over de green had geslagen, maar dat Ot van der Plas dacht dat de bal wel eens in de hole gerold zou kunnen zijn. Eigenwijs als Karel is ging hij eerst voorbij de green naar zijn bal zoeken en toen hij ‘m niet kon vinden, ging hij toch maar eens in de hole kijken. En ja hoor, daar lag zijn bal: HOLE-IN-ONE. Volgens mij is Karel pas de tweede speler die tijdens een wedstrijd op hole 2 een hole-in-one slaat en dat maakt het natuurlijk nog knapper. Van de wedstrijdleiding ontving Karel een balletje voor de neary op hole 2, een beeldje van een adelaar gesponsord door Ariën Ruiter voor zijn eagle alsmede een fles champagne van de club. Arjan de Back was als sponsor ook aangenaam verrast met de hole-in-one tijdens de wedstrijd en beloofde ter plekke dat hij een mooi bordje voor op het bankje voor de afslag zou sponsoren. Daarnaast gaf hij net als Karel een rondje voor alle deelnemers, top!
Door de hole-in-one sneeuwde de prestatie van Gilian Belien misschien wat onder, maar hij werd wel mooi eerste met 19 stableford punten (één meer dan de 18 van Karel). Met zijn 18 punten wist Karel niet een van de dagprijzen te winnen, die waren wel voor Frank Braas (tweede met 18) en Dirk Loos (derde met ook 18 punten).
Birdies werden er vandaag geslagen door Frank Braas (hole 9) en Gilian Belien (hole 5). Je zou denken dat Gilian met zijn birdie op hole 5 ook wel de neary op die hole zou winnen, maar hij chipte zijn tweede bal net van buiten de green rechtstreeks in de hole. De neary op hole 5 werd wel geslagen door Melvin van Ravesteijn.

Guus