Met 12 enthousiaste dames gingen we vanochtend de baan in. Blij met het mooie weer, (sommigen) minder blij met de wintergreens! Maar ja met de “opdooi” kan dat even niet anders en door de baan blijven de slagen hetzelfde lijkt mij. Voor de mindere “golf”goden onder ons is het best een voordeel, kortere baanlengte en grotere hole’s, wat bij mij resulteerde in een Birdie op hole 2. Verder door de baan liep het ook allemaal goed, mijn bal had er zin in en het materiaal deed het ook niet verkeerd plus gezellige en motiverende flightgenoten, wat wil een mens nog meer?? Na de koffie, thee of ander lekkers was er de prijsuitreiking: 3de prijs met 20 stablefordpunten Hanny, 2de prijs met 21 punten Coby en de 1ste prijs met 25!! punten ondergetekende.

De prijswinnaars kregen ballen met het logo van Golfclub de Koggen gesponsord door Bakkerij Pater en ik kreeg nog voor de “Birdie” een leuk vogeltje, gesponsord door  Sam Sneek Makelaardij.

Hierbij wil ik nogmaals mijn flightgenoten Ria en Hanny bedanken en Coby voor het organiseren van de wedstrijd en natuurlijk de sponsorcommissie voor hun inzet voor de leuke prijzen bij de verschillende wedstrijden.

Henny Wusten