Ik had vandaag weinig inspiratie om een stukje te schrijven maar bedacht me opeens dat ik misschien toch nog even een oproep op de site kan zetten om wat meer vaart te maken. Ik zat vandaag in de laatste flight en moest regelmatig wachten op de flight voor ons (die op hun beurt moesten wachten op de flight voor hen, en die flight voor hen moest natuurlijk wachten op de flight voor hen, etc. ). Op zich heb ik geen haast en alle tijd van de wereld maar vond het wel regelmatig sneu voor de mensen achter ons. Na ons kwam een flight van drie en daarna twee flights van twee en die moesten natuurlijk nog langer wachten. Volgens mij spelen we nu een jaar volgens de regel van ready golf, maar dat zie ik in de baan niet echt terug. Laten we met z’n allen proberen het tempo er wat meer in te houden.
En dan nog even de wedstrijd. Opmerkelijk was het verschil in punten tussen nummer één en nummer laatst: 18 stableford punten. Jos v/d W. scoorde maar liefst 20 stableford punten en pakte dan ook meer dan verdiend de eerste plaats. Tweede werd vandaag Cees H. met 17 punten en derde werd Ruud B. met 16 punten. Met zo’n goede score verwacht je natuurlijk ook een birdie, en jawel hoor, op hole 8 pakte Jos zijn vogeltje. Hetzelfde presteerde Horst L. trouwens ook op die hole.

Guus