title=Grote opkomst en een jubelend zonnetje. De golfwedstrijd op Koninginnedag was er opnieuw een om in te lijsten. Niet in het minst door de soms uitzinnige, oranje uitdossingen waarin de deelnemers op het strijdtoneel verschenen.

Neem het hoofddeksel waarmee Johan Kramer de negen holes te lijf ging.Of het kapsel waarmee George ‘Georgina’ van der Velden zijn snikkend ter aarde stortende tegenstanders probeerde te verschalken. Of het subtiele oranje ‘dotje’ waarmee Ria Duijn de catwalk betrad. Of de oranje outfit waarmee de Vier Gratiën (van links naar rechts: Hellen Bakker, Marjo Heemskerk, Truus van den Dobbelsteen en Barbara Wasch) een overdonderende entree maakten.

Allemaal droegen ze bij tot een feestelijke dag die ondanks de nogal ingewikkelde spelregels (of misschien wel dankzij) werd gewonnen door Stan Nat (19 punten), op de voet gevolgd door Ria Duijn (18) en Truus van den Dobbelsteen (ook 18). De ‘longest drive’ was bij de dames voor Barbara Wasch en bij de heren voor Ton Blokdijk. De neary tenslotte was voor Sam Sneek die de kreet op zijn oranje petje (‘Peer ‘m erin’) bijna op de voet volgde. Z’n bal lag immers maar 50 centimeter van de vlag.

Dat de nazit op het terras lang en gezellig was, mede dankzij de vaardige bediening van onder anderen de op het oude nest teruggekeerde Josée, spreekt vanzelf.

 title=
 title=
 title=