Tjonge, wat hebben wij de laatste tijd veel geluk met het weer. Dagen van te voren ziet het er meestal vreselijk beroerd uit (regen, regen en regen), maar naarmate de dag van de wedstrijd dichterbij komt wordt dat altijd in de goede zin aangepast. De wegblijvers kregen dus weer eens ongelijk; het bleef de hele middag droog maar jammer genoeg wel een pittig windje (minstens windkracht 6 volgens Jan Kaandorp en die kan het weten). Bart Zagers vertelde in zijn overwinningsspeech (19 stableford punten) dat hij ook flink last had van de wind en af en toe bijna omwaaide, maar dan is het toch zeer knap om nog zoveel punten te scoren. Misschien kan Bart wat tips krijgen van wat andere deelnemers om wat zwaarder te worden om zo minder last van de wind te hebben (ik zal maar geen namen noemen). Ik weet niet hoeveel Gerard Meijer weegt en of hij ook veel last had van de wind, maar hij pakte vandaag wel mooi de tweede plaats. Derde werd vandaag Peter Koopman en hij werd extra in het zonnetje gezet omdat hij de meeste parren had geslagen (2 stuks, maar bij gebrek aan birdies moet je toch wat).
Het was nog even spannend of de bijzondere verrichtingen uitgereikt konden worden. De laatste flight bestaande uit Dirk Krijt en Cock Beliën hadden de bordjes laten staan. Dirk was zo sportief om de bordjes op te halen en gelukkig voor hem kwam hij onderweg Peter Seinen in een buggy tegen die hem wel even wilde helpen. Voor Rosa Dekker was dat minder leuk want zij moest opeens een hele tijd wachten voordat zij verder kon gaan met haar spel (zij speelde samen met Peter en haar clubs stonden op de buggy). Van deze kant wil ik Rosa en Peter dan ook hartelijk danken voor de geboden hulp. Vooral Piet den Dulk en Cor Vreeker waren er natuurlijk erg blij mee: Cor kreeg nu twee lentebokjes voor de tweary op hole 2 en Piet den Dulk kreeg dezelfde prijs voor zijn thirdy op hole 7.