Nee, dit stukje gaat niet over Ajax, maar over Maurice en Erik. Het is ongelofelijk, de hele winter zie je ze niet of nauwelijks, maar zodra de zomercompetitie begint zijn ze er weer en slaan ze de sterren van de hemel. Hoppa, eerste prijs naar Erik, tweede naar Maurice, beiden twee birdies en de tweary in de tas (jaloersmakend en zelfs een beetje irritant).
Uit mededogen lieten ze de neary op hole 5 aan zich voorbij gaan en zo verdiende ik ook nog een balletje (gesponsord door een onbekende Jos Leijen, maar gelukkig wist John het een en ander over hem te vertellen).

 width=
Verder een opmerkelijk incident in de flight van Frank, Marcel en Jeremy (of is het toch Jeffrey, Marion?). Jeremy sloeg zijn bal vanaf de afslag van hole 2 precies op het loopplankje over de sloot naar hole 1. Jeremy schijnt prima op de hoogte van de golfregels te zijn en sloeg de bal met de putter vanaf het bruggetje bijna op de green, hulde).

Hole 2 was sowieso de hole waarop het vandaag gebeurde. Zo haalde Peter er een prachtige birdie door een chip van 50 meter en deed John bijna hetzelfde (hij raakte de vlaggestok en deed dat later op hole 8 nog een keer).

Over het putten moeten we het een andere keer maar hebben, nog nooit zoveel missers gezien.

Guus

p.s: Au, op de vingers getikt. Heb toch niet goed opgelet bij de prijsuitreiking en gemist dat Sam tweede was geworden. Al het goeds komt natuurlijk in drieën.