In de  nieuwsbrief van golf.nl ging het vorige week onder andere over de voeding tijdens een rondje golf. Een van de tips was om tijdens een wedstrijd om de paar holes een handje noten tot je te nemen. Voor mij was dit nieuw maar voor trendwatcher Erik Bark was dit natuurlijk  al gesneden koek. Al maanden lang loopt hij met een zakje noten door de baan. Ik dacht altijd dat het vanwege de lijn was, maar weet nu beter. Om de nog onwetende golfers van de laatste trends op de hoogte te brengen is Erik zelfs zo slim om een flinke zak noten in het door Reus & Bark gesponsorde prijzenpakket te stoppen. Jammer genoeg gingen zowel de netto als bruto prijs naar dezelfde persoon (Maurice Jong) zodat alleen hij van de nieuwe inzichten kan profiteren, maar misschien dat dit stukje de andere golfers ook wakker schudt (je kunt ook zelf even een zakje noten kopen).
Erik werd na afloop van de wedstrijd opgehaald door vrouwlief Franciska die voor de gelegenheid pup Eros (een Italiaanse naam voor een Duitse hond: een Weimaraner) had meegenomen. Het is wel duidelijk dat Erik nog niet helemaal gewend is aan de nieuwe aanwinst, toen Franciska hem vroeg om even op Eros te passen, liep Eros na tien seconden al weer vrolijk naast Franciska.
Naast grootverdiener Maurice (pakte ook nog de tweary op hole 4 en drie birdies) gingen nog wat spelers met een prijs naar huis. Zo werd Dirk Loos tweemaal derde (zowel bruto als netto), ontving Erik Bark de prijs voor de tweede plaats bruto en ging de tweede prijs bij de netto score tot eigen verrassing naar Marion Vlaar.
Tenslotte kregen Ariën Ruiter en Ineke van de Water nog de prijs voor de longest drive.
Rest mij alleen nog Jasmijn te bedanken voor het perenijsje dat we halverwege mochten ontvangen. Voor flightgenoot Ineke van de Water was dit een wat minder moment, zij werd door een of ander beest achter in de knie gestoken en had de rest van de wedstrijd vreselijke jeuk.

Guus