Maandagmiddag 30 augustus is de jaarlijkse sponsor-Club van 100 dag weer gehouden. Ruim 50 sponsoren en Cv100 leden waren aanwezig, een garantie voor een hele leuke sportieve dag!

Marion Vlaar had de touwtjes van de wedstrijd zoals altijd stevig in handen, Carolien had de horeca onder haar hoede en de leden van de sponsorcommissie regelden de overige zaken.

Na de ontvangst met koffie en petits-fours van Dolcedifranciska, een kort welkomstwoord van ondergetekende kregen we de speluitleg van Marion. Zij had weer iets ludieks bedacht……de flight captain had het er maar druk mee, trok voor elke slag een bal uit een zak waarop de club stond vermeld die je moest spelen. Afslaan met een Sandwedge op de hole waar de longest stond is best apart eerlijk gezegd :-)

Na de wedstrijd spoedde iedereen zich voor een hapje en een drankje richting het terras. De wedstrijdleiding rekende in de tussentijd de standen uit. Rick de Ruiter bleek uiteindelijk de winnaar en kreeg het door Ans Groot gemaakte Groene ~Jasje uitgereikt. Hij zat als gegoten en zijn naam zal hierop worden vereeuwigd. Prijzen waren er verder voor Frank Braas en Sam Sneek, maar de poedelprijs, wat in mijn ogen meer de hoofdprijs was, werd gewonnen door Daniëlle de Niet. Een wintercursus met 17 lessen van Golfschool Spierdijk, beschikbaar gesteld door Nighel Brinkman. De winnares van volgend jaar is bij deze al bekend.

Na de prijsuitreiking volgde een fantastische barbecue met daarna nog een gezellige borrel. Het bleef zoals altijd nog lang onrustig op het terras.

Wilt u er volgend jaar ook bij zijn? Wordt dan ook lid van de Club van 100. Uw jaarbijdrage gaat voor 50% naar deze dag, en de andere 50% is bestemd voor uitgaven welke ten goede komen aan de leden Golfclub De Koggen en die niet worden gedekt vanuit de reguliere begroting. Een voorbeeld hiervan is het trainingsmateriaal en de competities shirts voor de jeugd, welke door de Cv100 zijn betaald.

Wij willen bij deze alle sponsoren en leden nogmaals bedanken voor hun support en aanwezigheid!