Maandag 8 juli organiseerde de sponsorcommissie in samenwerking met Golfbaan Spierdijk voor de 2emaal de sponsor dag voor baan- en clubsponsors en voor de leden van de Club van 100. De wedstrijdleiding van 9-holes Stableford wedstrijd was bij Marion Vlaar in vertrouwde handen, de speluitleg en flightindeling liep dan ook als een zonnetje, zodat we stipt om 14 uur het Shotgun signaal kregen. Met totaal negen 4-flights was het volle bak. Er deden zelfs een paar sponsoren mee die voor het eerst hebben kennisgemaakt met onze mooie en verslavende hobby. Hopelijk is hun enthousiasme nu dermate groot dat we ze in de toekomst vaker zien op Golfbaan Spierdijk. Hoewel het hoofddoel een gezellige dag is, hebben we natuurlijk ook een uitslag. Paul van Uitert ( Rabobank) wist maar liefst 21 punten te verzamelen en werd daarmee de terechte winnaar. Met 19 punten deden Richard Bovenkerk, Jeroen van den Bos en Maurice Jong het ook prima, en zij werden respectievelijk nummers 2,3 en 4. De aanmoedigingsprijs bij de heren ging naar Richard Kuyper en bij de dames naar Anita Reus. Zij ontvingen uit handen van onze “rondemiss” Joyce Bakker een door GolfQ beschikbaar gesteld voucher voor een half uur les bij Timo. De hoofdprijzen voor de nummer 1,2 en 3 werden gesponsord door de familie Rijff en Golfbaan Spierdijk. Daarnaast werden er nog 3 heerlijke door Il Miogusto gesponsorde kwaliteitswijnen uitgereikt voor de bijzondere verrichtingen. De Longest dames werd geslagen door Lotte Pater, en bij de heren was het Paul van Uitert die de bal het verst de fairway injoeg. De tweary ging zeer terecht naar Bob Gerritsen. Hij presteerde het om zijn bal op zo’n 30 cm van de hole te slaan om daarna in enorme euforie de put voor birdie te missen. De door Sam Sneek Makelaardij gesponsorde vogeltjes belanden wel bij Erik Bark (2x), Klaas Willem Duijn en Ans Groot. Volgend jaar stellen we waarschijnlijk ook een prijs in voor de best geklede speler. ’s Morgens had Jan Schrekker namelijk zijn kledingkast tot op de bodem uitgespit en showde vol trots zijn werkelijk prachtige en zeer modieuze golfbroek aan alle aanwezigen. Helaas waren de prijzen op, dus Jan volgend jaar weer je best doen, wij regelen een catwalk voor je

 width=

Na alle verplichtingen konden we genieten van een uitstekend, door het horecateam van Golfbaan Spierdijk verzorgd, barbecuebuffet. Top gedaan weer, erg bedankt voor alle goede zorgen! Het was al met al een prachtige en gezellige dag. Wim Heddes is zelfs zo enthousiast geraakt dat hij zich geheel spontaan aanbood als sponsorcommissie lid. Wim fantastisch en van harte welkom. We kunnen je er met jouw ervaring en netwerk heel goed bij hebben.

En………..wilt u volgend jaar ook aanwezig zijn op de sponsordag door lid te worden van de Club van 100 of wilt u onze mooie golfclub sponsoren? Meldt u dan aan bij één van onderstaande commissieleden. Wij lichten graag toe wat dit voor u en de club betekent.

Alvast bedankt!
Joyce Bakker, Wim Heddes Maurice Jong, Dirk Loos, Karel Visser (verantwoordelijk voor de inhoud dit stukje)