Ja, t’is weer voorbij die mooie zomer!

En daarmee eindigde op 2 oktober ook de Alkmaar Kozijnen dames dinsdag zomercompetitie van 2023. 

In die damescompetitie ging Anita Smal al geruime tijd aan kop en bleek uiteindelijk ook als terechte winnares uit de bus te komen. Ik had haar vandaag in theorie nog wel kunnen verslaan. Had daarvoor dan wel een score van 20 stb nodig, maar helaas kwam ik met een score van 16 stb en 2 strepen op mijn kaart van de baan. Als tweede was er voor mij toch ook een mooie beker, een lekker wijntje en mocht ik een vierde Koggen kaasplankje aan onze thuisverzameling toevoegen.

Loes werd verrassend derde en gedrieën poseerden we trots voor de camera van wedstrijdleider Ria, die overigens voor de allerlaatste keer de wedstrijdleiding op dinsdag op zich had genomen.

Afscheidnemende wedstrijdleidsters Ria en Ans werden door de deelnemende dames uiteraard nog even in het zonnetje gezet, met een mooi cadeaupakket als dank voor hun grote inzet en goede zorgen. 

Marian, Hanny en ikzelf nemen het wedstrijdleidersstokje op de dinsdagen over en hopen dat er ook komend seizoen weer veel gezellige damesochtenden zullen volgen. 

Nogmaals dank aan Ria, Ans en Alkmaar Kozijnen!

Nine van Kerkvoort