title=We waren natuurlijk al trots op onze club, maar nu kunnen we er nog een schepje bovenop doen. We hebben een officiële Clubreferee. George van der Velden namelijk is geslaagd voor het examen ‘Regelcommissaris 2’.

Hondsmoeilijk – voorbijgangers in down town Zandwerven zagen in de dagen voor het examen tot diep in de nacht licht branden in de studeerkamer van George – maar achteraf het smartengeld meer dan waard. Bij George namelijk kunnen we nu allemaal terecht met onze spelregelvragen. En als het goed is, weet hij het antwoord nog uit zijn blote kop ook. Problemen – om maar een voorbeeld te geven – bij het al dan niet wegnemen van losse natuurlijke voorwerpen? George zal u onmiddellijk verwijzen naar regel 23-1. En naar regel 18-2a. En naar regel 18-2c die inmiddels is ingetrokken. En hij zal er nog een toelichting bij geven ook. Hulde!