Funwedstrijd 9 juli

Wat een prachtige zondag; alles werkte mee. De baan lag er schitterend bij; de zon deed enorm haar best en de stemming zat er al vroeg in.

Voor mij de was het de tweede keer dat ik mee kon doen aan een funwedstrijd om zo niet alleen ervaring op te doen, maar ook júllie, de mensen die de club maken tot wat ie is, te leren kennen.

Wat mij betreft zijn allebei de doelstellingen gehaald.

Ik liep met 3 prachtige mensen met een zeer lage handicap en een wooowhhh techniek, waar ik alleen nog maar van kan dromen. Ook heb ik geleerd dat niet alles is wat het lijkt en Cock niet met haar putter, zoals ik dacht, het balletje uit het hoge gras de green op sloeg, maar daar een heus ijzer voor heeft dat verdacht veel op een putter lijkt. Jullie begrijpen het al, ik waande me als Alice in wonderland.

Na afloop mooi aanzitten, en onder het genot van een wijntje en een biertje de BBQ laten smaken. Ik heb van jullie genoten en een heuse topdag gehad. Gewapend met de gewonnen (met een knipoog naar Sam), fles rosé en twee felgekleurde balletjes toog ik in opperbeste stemming naar huis.

Josje, Coby en George dank je wel!!!!

Jeannette