Voor de jongste leden werd gestreden vanaf de 25m of 50m tegel. Voor deze aparte categorie waren ook bekers te winnen. De iets oudere jeugdleden gingen vanaf de rode of oranje tee-box de strijd aan. Deze groep streden niet alleen om mooie bekers, maar ook om de felbegeerde wisseltrofee en natuurlijk eeuwige roem dankzij vermelding op het bord in de hal van het clubhuis. deelnemers

Het was een mooie herfstmiddag met niet teveel wind. Wel werd onze jeugd opgeschrikt door een grote brand vlak bij de baan. Dikke zwarte rookwolken trokken voorbij, evenals de loeiende sirenes van de brandweerkorpsen uit de regio. Toch wel enigszins aangedaan door deze gebeurtenis, werd er toch een goede strijd geleverd. De twee flights vanaf de 25m en 50m tegel scoorden goed. De parren en birdies werden gemaakt en het was Noah van Geest die in zijn eerste jaar  bij de jeugd er met de 3e plaats vandoor ging. 2e in deze categorie werd Pepijn Ruder en met een goede score van 35 slagen vanaf de 50m tegel won Thimon Liefting de 1e prijs in deze categorie!
 width=
Bij de grotere jeugd werd ook goed gespeeld. Thomas Groot probeerde met verve zijn titel te verdedigen en wilde graag nog een keer zijn naam op het bord in het clubhuis zien. Het lukte hem echter net niet: een mooie 2e plaats was zijn resultaat, vlak voor nummer 3 Yardan Liefting. De nummer 1 van deze middag, de winnaar van de grote beker, de wisseltrofee en de eeuwige roem met vermelding van zijn naam op het bord is Ties van der Tol geworden. Op de foto is te zien hoe Ties de wisseltrofee uit handen van wedstrijdleider Johan Kramer krijgt.

Daarnaast een foto van alle jeugdleden die deze dag met elkaar de strijd zijn aangegaan. Gefeliciteerd met jullie bekers voor de winnaars!

De Jeugdcommissie.