En wij maar denken dat het niet zo inspannend is als je alleen maar de dames van de spelende clubs hoeft te ontvangen en niet zelf hoeft te golfen. Daar komen we na 9 mei toch wel van terug.
Om half 10 waren wij (Henny W., Nicolette, Thea, Henny van O., Coby en ikzelf) present en zaten we in ons mooie teamtenue, gesponsord door Sam Sneek Makelaardij, klaar voor de ontvangst van onze gasten met koffie/thee en  keus uit appeltaart of mon chou gebak. Bij aankomst de diverse teamleden welkomst heten, wijzen van welke kleedkamers ze gebruik kunnen maken, meelopen naar de drivingrange. Om tien over 11 het welkomstpraatje van Henny W. en om kwart over 11 naar de eerste hole. Ondertussen waren Thea en Henny van O. er op uit om de door Ed van der Lee gesponsorde tulpen op te halen. Nadat alle singles vertrokken waren, dachten we een rustig momentje voor ons zelf te hebben en iets te kunnen eten en drinken, maar daar kwam de eerste flight alweer binnen!
Voorzien van een fruitspies (goed idee Petra!) en een vlugge Japie gingen de teams de baan weer in. Door Henny W. en mij werden intussen de uitslagen van de singles verwerkt. Toen alle dubbels de baan in waren, hadden wij de gelegenheid om ons om te kleden voor het diner dat om kwart over 6 was gepland. De bezoekende teams konden toen ze van de baan nog genieten van een drankje en een heerlijk soepje door Jakob bereidt.
Tegen de tijd dat iedereen zich had opgefrist en omgekleed was en aan tafel zat om te genieten van het heerlijke diner hadden wij de scores verwerkt en was de eindstand van onze competitie bekend: Heiloo 2 is eerste geworden, de Beemster 2e en wij hebben het helaas niet verder geschopt dan de laatste plaats met 2 wedstrijdpunten, maar die hebben we wel behaald in de wedstrijd tegen de kampioen!
Rond half 8 gingen onze bezoekers op huis aan met een goody bag vol spulletjes die Henny en Henny bij elkaar hadden gebedeld, een leuke geste van golfbaan Spierdijk (bal, potloodje en marker) en een mooie bos tulpen en hadden wij veel complimenten ontvangen over ons mooie clubhuis, de prachtige baan en last but not least de uitstekende organisatie!

Cock