Een aantal van jullie is het misschien ontgaan, maar sinds het begin van golfseizoen 2021 zijn er vrijwilligers die op vrijdag, zaterdag en zondag als gastheer of gastvrouw de golfers bij hole 1 verwelkomen.

Om al deze vrijwilligers te bedanken, hadden Carolien en Klaas-Willem op zondagmiddag 3 oktober een gastvrij onthaal voorbereid. Tijdens de koffie maakte Marion Vlaar de flight indeling bekend waarna de gastheren en gastvrouwen de baan ingestuurd werden, zodat Carolien samen met de andere medewerkers van de brasserie voor een viergangen verrassingsmenu konden zorgen.

Na het rondje golf bedankte Klaas-Willem alle vrijwilligers voor hun inzet en benadrukte hij nogmaals dat hij zeer blij was met wijze waarop ook de gastheren en -vrouwen het informele karakter van de aanpak van de baaneigenaren in de baan weten over te brengen op de golfers. Ook vertelde hij dat medio oktober begonnen wordt met het plaatsen van een gastvrij huisje, waarin de vrijwilliger bij wat slechter golfweer kan verblijven.

Ton Hertog