Aanvang 13.00 uur. Inschrijven in het Clubhuis vanaf 12.30 uur.

Wedstrijdleiding:  George van der Velden en André Tessel

Wedstrijdvorm: 18-holes Vlaggenwedstrijd (strokeplay, dus uitholen verplicht!).

En……. een  extra prijs voor de meest originele outfit!

Hoe gaat het ook weer bij een vlaggenwedstrijd:
Je telt bij de score van de baan van 72 je eigen handicap op. Bij een playing handicap van 30 mag je dus 102 slagen doen over 18 holes. Strafslagen dienen ook te worden meegeteld!

Wie kan zijn eigen vlag het verst plaatsen. De speler moet zijn/haar vlag neerzetten op de plaats waar de bal met de laatste slag terecht is gekomen.  De speler wiens vlag het verste staat , is winnaar van de wedstrijd. Heeft de speler nog slagen over nadat hij heeft uitgeholed op de achttiende hole, dan moet hij op de negentiende hole verder spelen, eventueel zelfs op de twintigste hole etc.Mocht de bal met de laatste slag Out of Bounds liggen, dan moet men de vlag neerzetten op de plaats vanwaar men de laatste slag deed. Als de bal met de laatste slag in een waterhindernis terecht is gekomen en het onmogelijk is de vlag te plaatsen waar de bal ligt, dan moet de vlag worden neergezet op de plaats waar de bal het laatst de grens van de waterhindernis kruiste.

De plaats van het vlaggetje dient nauwkeurig op de scorekaart vermeld te worden.

De wedstrijdleiders gaan na binnenkomst van de laatste deelnemer de vlaggen ophalen en de plaats ervan controleren om de juiste rangschikking te kunnen opmaken.

Flight 1     13.00 uur
Ton Hertog