Het is eindelijk zover! Na weken van intense competitie, ongelooflijke slagen en spannende wendingen, staan we vandaag voor de ultieme confrontatie op de golfbaan. De matchplay finale belooft een onvergetelijke strijd te worden tussen vier van de meest getalenteerde golfers van onze club.

Bij de dames hebben we in de ene hoek Marian de Vries. Met een indrukwekkende reeks overwinningen en een ongekend vermogen om onder druk te presteren, heeft ze de harten van ons allemaal veroverd. Kan zij voor het eerst matchplaykampioen van Golflcub De Koggen worden?
In de andere hoek vinden we Nine van Kerkvoort. Met een opwindende speelstijl en een ongekend vermogen om lange slagen te maken, heeft ze haar plaats in de finale zeker verdiend, maar kan zij ook Marian verslaan?

Bij de heren gaat Sam Sneek voor zijn tweede kampioenschap op rij. Zijn rustige en gefocuste benadering van de sport heeft hem geholpen om onder druk te presteren, en hij staat bekend om zijn precisie op de fairway en de green. Kan hij zijn reputatie waarmaken en opnieuw de titel van kampioen veroveren?
De uitdager van Sam is Maurice Jong. Met geweldige precisie en een onweerstaanbare vastberadenheid heeft Maurice elke tegenstander op zijn pad verslagen om deze kans te verdienen. Kan hij de regerend kampioen onttronen en de beker omhoog houden?

De finales beloven een intense strijd te worden, met geweldige drives, precieze puts en strategische keuzes die het verschil zullen maken. En het mooie is dat het publiek gewoon met de flights mag meelopen. Wat let je?

De finale bij de dames begint om 13.08 uur, die bij de heren om 13.16 uur.