width=Het zal weinig leden zijn ontgaan, maar hier toch nog maar even een – zoals dat in goed Nederlands heet – reminder. Zondag a.s. vindt op Golfbaan Spierdijk de laatste grote golfwedstrijd van dit seizoen plaats: de finale van het clubkampioenschap strokeplay van ‘GC de Koggen’ met als inzet de felbegeerde ‘Spierdijkcup’. De inschrijving sloot afgelopen maandag dus wie zich nu nog opgeeft, kan slechts op de wachtlijst worden geplaatst. ’t Is niet anders.

Wie de grote favoriet is? Moeilijk te zeggen. Ga maar na: op 18 april (eerste wedstrijd in en reeks van vier) was Frank Braas (68 slagen) de grote winnaar, op 29 augustus Trudi van Engelen (met 75) en op 17 oktober opnieuw Trudi van Engelen (met 61). Met andere woorden, Trudi staat er met een totaal van 207 slagen (op 18 april kwam ze met 71 slagen in het clubhuis) uitstekend voor. Maar omdat straks, bij de ‘eindafrekening’, slechts de beste drie resultaten meetellen, staat nog niets vast.

Spanning dus, grote spanning. Er wordt zondag gespeeld over 18 holes en er wordt begonnen om 10.00 uur. De wedstrijdleiding is in de bekwame handen van André Tessel en George van der Velden en fans zijn van harte welkom. Ook na afloop bij de prijsuitreiking in het clubhuis uiteraard.