width=Zaterdag 23 september was de finale van de Matchplaykoppel wedstrijd van 2017. Zes zaterdagen hebben de teams tegen elkaar gestreden in deze matchplaywedstrijd.  Bijna alle zaterdagen hadden we prachtig weer, zo ook afgelopen zaterdag. Een zonnetje erbij, geen wind en de baan was al weer redelijk droog na de afgelopen regenperiode. Alleen de bunker op hole zeven stond nog vol water.
Volgend jaar staat deze wedstrijd ook op het programma en we hopen dan weer op een groot aantal teams die zich inschrijven.
De dagwinnaars van 23 september waren Frank Braas en Nine van Kerkvoort met maar liefst 25 punten.
Verder willen we ook alle invallers bedanken, want bij een oneven aantal teams konden we snel invallers vinden, zodat alle vaste teams weer mee konden doen.

De winnaars worden berekend naar de som van de vier best gespeelde wedstrijden.  De uitslag was op de derde plaats met een totaal van 88 punten Cock Stoop en Mirjam Kramer. Op de tweede plaats met 90 punten Ans Groot en Joyce Bakker. En op de eerste plaats met maar liefst 97 punten Trudy van Engelen en Timo van Geest. Van harte gefeliciteerd.

De prijzen waren bonnen van Timo, te gebruiken voor les of voor golfartikelen.  De eerste prijswinnaars ontvingen ook nog een bos bloemen en een wisseltrofee, deze is gesponsord door Meilink sportprijzen uit de Goorn.

Wij als wedstrijdcommissie vonden het leuk om deze wedstrijd te organiseren en vonden het zelf ook een prachtige wedstrijdvorm.
Fons Dekker en Coby Blokker

Hierbij de eindstand.

koppel 2017