beker

Oproep: zowel voor de barbecue als voor de Fun Wedstrijd zijn weinig inschrijvingen. Voor de barbecue is de sluitingsdatum dinsdagavond. Geef je op, dan wordt het een gezellige golfdag.

Zondag 7 juli 2019 is de finale van het matchplay kampioenschap voor zowel de dames als heren. Achter de finalisten aan start er een Fun Matchplay wedstrijd voor iedereen en de dag wordt afgesloten met een grandioze barbecue!

Finale Matchplay 13.00 uur

Start Fun Matchplaywedstrijd 13.
20 uur

De spelvorm is Chapman Foursome 9 holes, twee spelers vormen een team. Beiden slaan af en spelen daarna elkaars bal. Daarna wordt de beste bal uitgekozen en wordt er om en om verder gespeeld tot er is uitgeholed. Het team wat gewonnen heeft krijgt 2 punten, bij gelijke stand ieder een punt. Je schrijft je niet in als team, maar wordt ingedeeld.

Na de wedstrijd kunnen we de finalisten van de Matchplay nog aanmoedigen. We besluiten de dag met een barbecue. De kosten zijn € 20 voor de barbecue.
Inschrijven voor wedstrijd en apart voor de barbecue in OGS op 7 juli. Ook als je niet aan de wedstrijd mee doet kan je inschrijven voor de barbecue.
Na de funwedstrijd start er een wedstrijd voor de jeugd. De deelnemers en publiek nodigen we ook uit voor de barbecue.
Sluitingsdatum voor inschrijven barbecue is dinsdag 2 juli.

De matchplay commissie