bekerZondag 15 juli 2018 is de finale van het matchplay kampioenschap voor zowel de dames als heren. Achter de finalisten aan start er een Fun Matchplay wedstrijd voor iedereen en de dag wordt afgesloten met een grandioze barbecue!

Finale Matchplay 13.00 uur

Start Fun Matchplaywedstrijd 13.30 uur

De spelvorm is Chapman Foursome 9 holes, twee spelers vormen een team. Beiden slaan af en spelen daarna elkaars bal. Daarna wordt de beste bal uitgekozen en wordt er om en om verder gespeeld tot er is uitgeholed. Iedereen mag meedoen. Het team wat gewonnen heeft krijgt 2 punten, bij gelijke stand ieder een punt. Je schrijft je niet in als team, maar wordt ingedeeld.

Na de wedstrijd kunnen we de finalisten van de Matchplay nog aanmoedigen. We besluiten de dag met een barbecue. De kosten zijn € 20 voor de barbecue.
Inschrijven voor wedstrijd en barbecue op de site.