maandbekerBeste golfers van de GC de Koggen,

Zondag 5 oktober is de finaledag van de maandbeker. Wie wordt de maandbeker winnaar van 2014 ?

De 5 maandbeker winnaars van dit seizoen zullen een kleine voorsprong krijgen, maar iedereen kan nog een gooi doen naar deze titel!

Naast de felbegeerde parkeerplek zullen er op deze finaledag vele prijzen uitgereikt worden met als klap op de vuurpijl je naam als maandbeker winnaar 2014 in ons nieuwe clubhuis!

Komt allen en schrijf je in!

De (maand) winnaars van dit seizoen waren Ans, Trudy, Partiman, Jos en Peter Koopman. Uiteraard verwachten wij dat jullie er zeker bij zijn.

De sponsors voor dit event zijn Agri-team Makelaars, Vakgarage Vlaar & Smal,Timo onze pro,en de golfclub.
Het lijkt ons gezellig om na afloop een daghap te nuttigen in ons nieuwe clubhuis. We zullen jullie bij inschrijving vragen of je hier gebruik van wilt maken.

De wedstrijdleiding Menno, Peter  & Marion