winnaar maandbeker (2)

Winnaar maandbeker bekend

Hole in one voor Horst Lammers ! 

Wat een mooie golfdag. Heerlijk golfweer een overtuigende winnaar en een hole-in-one op holes 5

Sybren-Sjoerd de Vries kwam na 18 holes binnen met een overtuigende ronde wat hem 41 punten opleverde. Ondanks de 3 punten voorsprong voor de eerdere maandbekerwinnaars kwam niemand in de buurt van deze score.

Eindelijk weer eens een goede opkomst voor een 18-holes wedstrijd op zaterdag. In totaal 22 kandidaten gingen de strijd met elkaar aan voor deze heuse titel met de felbegeerde parkeerplaats als hoofdprijs. Ondanks het prima golfweer waren de scores aan de lage kant wat resulteerde in een CBA van -2. Zoals gezegd werd Sybren-Sjoerd winnaar met 41 punten en de runner-up liet er 34 noteren. Zoveel afstand zie je niet zo vaak. Naast de dagwinnaar was er ook een algemeen klassement (best van 3 wedstrijden). Deze werd gewonnen door Erik Bark.

Hole-in-one

Onze Horst Lammers verdiende 5 punten op één hole door een HOLE-IN-ONE te slaan op hole 5. Wat een unieke prestatie is dat! Zelf dacht ik dat de neary nog niet was geslagen omdat deze aan de vlag was bevestigd. Tsja dan denk je niet gelijk aan een hole-in-one. Wel dus! En als je denkt dat Horst na afloop met groot tromgeroffel al dronken van de champagne door het clubhuis liep dan heb je het mis. Hij stond alweer op de driving range te oefenen… geintje natuurlijk. Horst had verplichtingen waardoor we de felicitaties, oorkonde etc. wel uitdelen op de feestavond later dit seizoen. Horst proficiat!

Tot snel op de golfbaan

Marion en Menno