De ochtend werden we nog getrakteerd op een paar buien maar de middag zou fantastisch worden. Om 1 uur liep het clubhuis al aardig vol met deelnemers voor het familietoernooi. 32 personen hadden zich opgegeven. We werden verwelkomt door de organisator Ton Hertog. Hij nam ook het sponsorbedrag in ontvangst dat na afloop aan een goed doel werd gegeven.

De koffie, thee of limonade en een punt boterkoek stond al klaar. Na een uitleg van de spelregels en de Old Granddad Club konden we in gaan slaan.

Om 12 uur konden de eerste flights van start. Ik had mij samen met mijn schoonzoon Nino, die wel een aardig balletje kan slaan zonder GVB, opgegeven. Wij werden ingedeeld in de flight tegen Gerard en Erwin Broersen. Vanaf hole 1 was het gelijk een mooie wedstrijd. De parren en bogeys vlogen ons om de oren. Het werd een spannende en gelijkwaardige strijd. Af en toe een hole verliezen en dan weer toeslaan. Op hole 9 stonden wij 1 punt voor. De afslagen waren super. de 2e slag was voor beide teams op de green beland. Jammer genoeg geen birdie gemaakt maar wel genoeg voor de winst van de partij. In het clubhuis werd eerst het mooie bedrag van 265 euro overhandigd aan de Old Grand Dad Club. Daarna werden de prijzen uitgereikt. De nummers 2 en 3, beide met 20 stablefordpunten, waren met een gelijk aantal punten binnen gekomen en de toss zou beslissen wie er 2e zou worden.

Het team van Frank Braas en Benjamin Braas wonnen deze toss en werden 2e . Een goede derde werd onze tegenstanders van die dag Gerard en Erwin Broersen. Wij mochten de eerste prijs in ontvangst nemen en zeer tevreden konden wij huiswaarts om verder op te scheppen bij onze meiden.

Wij willen de organisatie, de club van honderd, Old Granddad Club, de golfbaan Spierdijk hartelijk danken voor de ze wedstrijd. Tot een volgende keer.

Guus W.