Golf Genius informatieavond

Omdat we merken dat er nog veel vragen en onduidelijkheden zijn over Golf Genius houden we binnenkort een informatieavond over dit programma. Deze avond is op 5 oktober en begint om 20.00 uur.

Aan de orde komen o.a. :

  • Het registreren voor een competitie
  • Het aanmelden voor een wedstrijd
  • Lijst van deelnemers
  • Teesheet bekijken
  • Uitslagen bekijken van wedstrijden en competities
  • Informatie bekijken van een wedstrijd
  • Het filteren van het wedstrijdprogramma
  • Alle verdere vragen die er zijn te beantwoorden indien mogelijk

Voor sommigen is dit misschien wat laat, maar ook wij zelf moesten eerst aan het programma wennen en het onder de knie krijgen.

Aan de hand van een PowerPoint presentatie zullen we alle stappen doornemen. Misschien is het handig om laptop, tablet of smartphone mee te nemen.

Wij willen graag weten op hoeveel personen we kunnen rekenen. U kunt uw deelname naar de wedstrijdcommisie mailen.

Met vriendelijke groet,

Jos en Marion

Datum

05/10/2021
Expired!

Tijd

20:00

Locatie

golfbaan Spierdijk
Wogmeer 86a Spierdijk
Website
https://www.golfbaanspierdijk.nl/

Organisator

Jos van der Werf

Other Organizers

Marion Vlaar


Disclaimer: Beweringen en meningen, geuit in de artikelen en reacties op de nieuwspagina van de website zijn die van de auteur(s) en niet (noodzakelijkerwijs) die van het bestuur.

Leden van de club kunnen materiaal (zoals meningen of artikelen) inzenden voor publicatie op onze website. Golfclub De Koggen behoudt het recht ingezonden materiaal in te korten, aan te passen, te verwijderen dan wel niet te plaatsen.

Auteurs dienen ervoor in te staan dat door het publiceren van door hen ingezonden materiaal op de website geen rechten van derden, zoals auteursrechten, worden geschonden, en niet anderszins onrechtmatig jegens derden wordt gehandeld. Auteurs zijn zelf aansprakelijk voor een schending van rechten van derden en/of onrechtmatig handelen jegens derden.

Geef een reactie

Ga naar de bovenkant