width=Beste leden van GC De Koggen,

Mijn naam is Ronald de Rooij en vanaf 1 augustus 2011 ben ik de nieuwe Baanmanager van Golfbaan Spierdijk. Ik ben 41 jaar, getrouwd, heb 3 kinderen en ben woonachtig in Broek op Langedijk.

De afgelopen jaren ben ik in diverse salesfuncties werkzaam geweest. Tevens ben ik al jaren voetbaltrainer. Sport is mijn passie en ik heb ook de opleiding aan het CIOS (dit is een sportopleiding) in Overveen met succes afgerond.

Na een aantal positieve gesprekken met Klaas Willem, Marc en Paul wilde ik graag de uitdaging aangaan om de nieuwe baanmanager te worden bij Golfbaan Spierdijk. Ik zal mijn uiterste best doen om de ingeslagen weg met succes te vervolgen.

Ervaring in de Golfbranche heb ik nog niet maar met de hulp van Klaas Willem, Paul en Marc en natuurlijk met de hulp van de leden ga ik ervan uit dat ik in korte tijd veel kan leren over de branche.

De afgelopen weken heb ik al met diverse leden kennis kunnen maken en de aankomende periode zal ik vast nog velen van jullie ontmoeten.

Als u kennis wilt maken of als u een vraag/opmerking heeft komt u dan gerust even binnenlopen.