Even voorstellen mijn naam  is Jennifer  Wolf. Sinds een paar weken lid van golfbaan Spierdijk. Ik wil van  deze gelegenheid  gebruik maken om de dames van de dinsdagochtend te bedanken voor het welkom heten van mijn persoons. Bij een vaste groep dames binnenkomen is altijd  wat ongemakkelijk, maar het voelde direct  goed. Extra bedankje voor Coby voor het extra werk dat ik je bezorg.

Belooft  een stukje te schrijven over  de  wedstrijd. In niet al te vrolijk weer  met Els en Dicky op weg maar hole 1. Onze afslagen  waren goed en op weg naar de green gingen we gelijk op wat altijd  prettig  is. Op hole 2 was Els haar afslag fantastisch  en kwam direct op de green. Mijn bal was aan de zijkant van de green maar was niet ontevreden. Mijn chip naar de hole ging eigenlijk de mist in omdat  ik hem niet goed raakte maar hij rolde richting de goede kant en mocht ik mijn naam op het bordje van de nearest zetten en direct meenemen omdat  we de laatste  flight waren. De volgende holes waren er geen verrassingen  en liepen  we redelijk gelijk op, en hebben ook helemaal niet naar ballen hoeven zoeken. Alle drie ook wel een bal in het water maar al met al een prettig rondje golf.
Voor herhaling vatbaar . Tot mijn verbazing was ik ook winnaar met 14 p. met dank aan Hanny die al weg was.

En als beloning een leuk kado van onze sponsor Bakker Pater.

Bedankt  en groeten,
Jennifer Wolf.