width=Mijn naam is Timo van Geest, 26 jaar en ik kom uit Alkmaar. Mijn vrouw heet Lisanne en wij hebben een zoontje, Noah.

Ik ben ontzettend blij dat ik vanaf 1 februari 2013 op Spierdijk mag beginnen als headprofessional en ik hoop u dan ook binnenkort te mogen ontmoeten onder het genot van een kopje koffie, tijdens een les of een rondje golfen op Spierdijk.

Omdat ik graag met iedereen kennis wil maken, kunnen alle leden van golfclub GC de Koggen hun eerste les bij mij boeken met  50% korting.
Naast deze introductiekorting krijgen de leden ook korting op lespakketten. Houdt hiervoor de website in de gaten www.golfq.nl Hier kunt u ook online lessen reserveren, meer informatie vinden over de Academy en over Frank Gowen, de professional met wie ik samenwerk.

Tot snel,

Timo