Dat in menige Hollandse huiskamer de piepers nog steeds om zes uur of tafel staan bleek maar weer eens tijdens de prijsuitreiking van de donderdag competitie. Hoewel er een record aantal inschrijvingen van 37 werd geboekt, zaten de meesten al weer thuis aan tafel toen Cees op zijn bekende wijze de prijsuitreiking deed.
En zo heeft menigeen gemist dat Piet den Dulk een fantastische ronde heeft gelopen en als enige zijn handicap wist te verbeteren (met een birdie als bonus). Tweede werd Jacq (stijlvol in korte broek) en de derde plaats ging naar Theun. De rest van de deelnemers haalden de buffer niet, en dat geeft aan hoe goed de genoemde heren hebben gepresteerd.
Zelf dacht ik nog even dat ik naar Alkmaar kon afreizen om mij een nieuw pak te laten aanmeten. We konden het niet goed zien, maar het leek er verdomd veel op dat op hole 14 mijn balletje precies richting de hole rolde. Eerlijk gezegd lag ik er nog twee meter vanaf en werd het slechts een par. Gelukkig maar want na afloop werd het niet echt duidelijk of je met een hole in one nu een pak verdient of niet (sponsorcommissie, hoe zit dat?).
Verder blijft Cees S. toch een fenomeen op het korte werk. Vandaag weer meegemaakt dat hij twee putjes van buiten de green er zo in mikte. En tussendoor probeerde hij onze geest aan te scherpen met de vragen van het tentamen Scheikunde van VWO 6. En zo weet ik nu alles over milieuvervuiling ten gevolge van een olielozing op zee. Niet dat ik er veel aan heb, maar het leidde mij gelukkig wel af van mijn treurige spel (19 punten).
Als laatste nog de complimenten aan Willem Stoop, hij liep er zeer verzorgd bij in zijn rode pullover.

Benieuwd naar de volledige uitslag, zie OGS

Guus