Erik BarkFeestje op woensdagavond

Daar ben ik weer. Houdt het nooit meer op met Erik Bark. Alweer een overwinning maar nu op de woensdagavond. Ik liep een rondje met Arie Floris. Vooraf zei Arie nog dat hij ging proberen mij in de put te praten na mijn goede resultaten van de afgelopen weken. Hij had Sybren vooruit gestuurd samen met Stefan om het spel te vertragen en zo mij uit het spel te halen. Op zich was ik wel blij dat Sybren voor mij liep met het oog op de matchplaywedstrijd van volgende week zaterdag 29 september. Zo kon ik zijn spel analyseren. Er zijn nog kaarten beschikbaar in de voorverkoop. De conclusie van ons rondje was dat Arie 12 punten had en ik 20 stablefordpunten. Op hole 5 een Siekermannetje voor een birdie. Ondanks een regenbuitje op de laatste holes mocht dat de pret niet drukken want Trudy was jarig en had heerlijke hapjes meegenomen. Tot de volgende keer. Oh ja, ik heb gisteren mijn auto wel op de parkeerplaats gezet ondanks dat het bordje van Ans er nog opstond. Sorry Ans.

Erik

Met vriendelijke groet