Na het succes van de versierde balletjes op de damesochtend was het natuurlijk de vraag wat er op de herenmiddag zou gebeuren. De meest artistieke golfer is natuurlijk Cock Belien en voor hem zou het toch niet zo moeilijk moeten zijn om de kunststukjes van Marian de Vries te verbeteren. Jammer genoeg liet Cock het vandaag afweten, maar misschien kunnen we hem een herkansing geven met de paas, van eitjes valt voor Cock ook vast iets leuks te maken. Wedstrijdleider Tom Bleijendaal liet direct zien dat hij niet voor een gat te vangen is en gaf aan de winnaars van de bijzondere verrichtingen een zakje van een paar honderd teetjes (180 gram om precies te zien) met daarbij de opdracht daarvan een zo mooi mogelijk kunstwerk te maken. Een grandioos idee en ik ben benieuwd wat de heren er van bakken. De gelukkigen waren trouwens Jos van der Werf (thirdy op hole 3), Jan van Straalen (tweary op 2) en Siem Laan (thirdy op 9). Tom vertelde er niet bij wanneer het werk af moet zijn, maar ik neem aan dat we het over twee weken wel te zien moeten kunnen krijgen.
Sinds afgelopen zaterdag weet Jan van Straalen wat winnen is en vandaag deed hij het dan ook dunnetjes over (eerste met 19 punten). De tweede plaats was voor Jos Leijen (18 punten) en de derde prijs ging naar Ton Hertog (17 punten). Ton was zeer verguld met zijn flesje whiskey maar was helemaal in jubelstemming toen bleek dat Siem Laan net iets beter had gepresteerd op hole 9 (ben jij niet zo creatief Ton?)
Na afloop werd er nog volop gediscussieerd over de rode hekjes langs het water, mag je die nu weg halen als je er last van hebt of niet? De meeste spelers vonden van wel maar de spelregels zeggen dat je in een hindernis niets mag veranderen en dus zeker geen hekje mag verwijderen!

Guus