Dinsdag was de laatste Alkmaar kozijnen damesdag.

Langzaam druppelde de 12 deelneemsters binnen voor een babbeltje, kopje koffie en de scorekaart.

Buiten gekomen was het toch wel een frisse morgen, mager zonnetje en een pittige wind. Ja de zomer competitie is over.

De wind speelde een belangrijke rol in ons spel, maar daar hadden we allemaal last van en op enkele holes haalden wij daar ook voordeel uit met wind in de rug. Uitgewaaid kwamen we allemaal weer binnen.

Ria heeft de scorekaarten ingevoerd en kwam met de uitslag. Er zijn vandaag geen Birdies geslagen dus de vogeltjes van Makelaardij Sam Sneek konden in de volière blijven. De Tweary op 2 werd geslagen door Els T en de Longest op 9 door Marian de V.  Els T werd 3e   met 16 pnt, Henny W werd 2e ook met 16 pnt, Ans G was met ook 16 pnt de winnares van de dag.  De einduitslag van het zomerseizoen laat nog even op zich wachten. De reden hiervoor is dat niet alle scores van de dames zijn verwerkt. De wedstrijdcommissie gaat kijken of deze nog te achterhalen zijn.

We werden verrast met allemaal heerlijke hapjes, dank aan de club en onze Sponsor Alkmaar kozijnen.

Coby B werd door Marian namens alle dames bedankt voor haar inzet van afgelopen jaren voor de damesdag en alles wat eromheen speelt. Coby ging naar huis met een mooi boeket bloemen en 2 flessen wijn. Cock S bedankte Coby namens het damescompetitie team met een prachtige orchidee.

We willen Ria B en Coby B bedanken voor hun inzet en onze sponsor Alkmaar kozijnen bedanken voor de prijzen van dit seizoen.

Marian de V

Wil je mee doen deze winter .

Dan moet je  opnieuw inschrijven/registreren voor de Dames winter.

Dit gaat als volgt ;

Open GolfGenius zoek de Dames Winter op > klik op registeer nu ( dit houdt in dat je belangstelling hebt en op de hoogte wordt gehouden ) dan naar volgende   > registreer nu ( is inschrijven ) V vinkje aanzetten. Zie kalender overzicht datum selecteren en verzenden .