width= width=
Zoals de foto laat zien zijn Maurice en Marion dit jaar de winnaars geworden van de matchplaycompetitie. Zij mogen zich een jaar lang de beste golfer van GC De Koggen noemen. Chapeau!
Je zou niet zeggen dat de finalisten er een slopend weekend hebben opzitten met drie wedstrijden met tropische temparaturen, ze zien er best nog wel fris en fruitig uit.  Tijd om te douchen hebben ze volgens mij niet gekregen want ik zie op het horloge van Erik dat de foto om 17.22 uur genomen is, toen waren de wedstrijden waarschijnlijk net afgelopen.
In eerste instantie lijkt het er op dat de prijzen niet eerlijk zijn verdeeld. Maurice staat met een beker en een plant op de foto maar Marion alleen met een beker. Als je wat beter naar de foto kijkt zie je dat de rechterhand van Marion buiten de foto waarschijnlijk nog iets vasthoudt, dat zal dan ook wel een beker zijn. Wel opvallend is dat Ans als troostprijs een plant gekregen heeft, terwijl Erik daar met lege handen staat (zou Erik zijn plant al aan vrouwlief gegeven hebben).
Op de achtergrond zie we verder nog Jos van der Werf die Peter Buis iets probeert te vertellen. Ik weet het niet, maar Peter lijkt niet zo te luisteren.

Guus

p.s. ik weet het niet zo met die iPhones, waarom wordt elke foto in een ander formaat aangeleverd?