En daar was dan eindelijk de uitslag van de Zomercompetitie Alkmaar Kozijnen van 2021. De wedstrijdleiding heeft er slapeloze nachten van gehad. Er was van alles misgegaan en moesten alle zeilen bijgezet worden om toch tot een uitslag te komen nadat eerder gemeld was er komt geen uitslag want er was nl van alles zoek. Maar Marion, Ans en Ria  kennende daar was dan toch een uitslag.

Hermine van harte gefeliciteerd met het behalen van de 1ste prijs bij de Zomercompetitie en Els en Hannie met een gelijk aantal punten de 2de en 3de prijs.

Dan de uitslag bij de Wintercompetitie Alkmaar Kozijnen 2022.  Gelukkig was dat voor de wedstrijdleiding geen probleem om te melden. Alle uitslagen waren nog in het systeem terug te vinden. Alhoewel ik wel even schrok want opeens was ook die weg op de site. Maar na de nodige apps en mailtjes kon het weer worden teruggezet.

Dat het voor mij nog spannend was heb ik alleen zo ervaren.  Els die met 5 punten achterstand op de tweede plaats stond dacht al niet meer van mij te kunnen winnen en Ineke had er ook een hard hoofd in.

En dan ga je met z’n drietjes als eersten de baan in en ik had mezelf voorgenomen dat ik zou en moest winnen omdat…..

Uiteindelijk is het een fijne en gezellige wedstrijd geworden.  Ineke ging als een speer.  Els had het wat moeilijker en ik speelde beter dan ik had verwacht . Wel met de zenuwen hoor.  Zelf op hole 8 wel de longest slaan en dan een put van 30 cm tot tweemaal toe missen en met 6 slagen er vanaf komen puf puf.

Maar dan is de wedstrijd klaar en heb ik Ineke uiteindelijk 2de en Els de 3de prijs heel hartelijk bedankt en vertelde hun dat ik zo ontzettend blij was dat ik had gewonnen. Deze eerste prijs is nl niet voor mij maar die gaat naar onze Nicolette Leijen.  Zij is de kampioen.  Nicolette kan door haar ziekte niet meedoen aan de wedstrijden. Wat zij allemaal doormaakt is voor haar heel zwaar en toch is en blijft ze zo positief !! Een geweldige golfvriendin en het was voor mij klip en klaar dat zij die prijs verdient .

De mooie prijzenmand (ik bedank de sponsor hiervoor) hebben Herman en ik zaterdagochtend gebracht. Jos had ik al ingeseind dus die had al iets lekkers voorbij de koffie geregeld.

En Nicolette zij was ontroerd, blij verrast en nog veel meer.

Een lieve golfgroet van Loes