Laat ik mijzelf eerst voorstellen, ik ben Ot van der Plas 16 jaar en woonachtig in Hoogwoud. Sinds anderhalve maand doe ik mee met de woensdagavond competitie. Vanwege het winnen van de afgelopen woensdagavond had ik de optie tussen een stukje schrijven of een woordje doen. Aangezien ik de vorige keer een woordje had gedaan koos ik er nu voor om een stukje te schrijven.
Het was een woensdagavond met kans op regen. Gelukkig viel het erg mee qua de weersomstandigheden en hebben we het droog gehouden. lk speelde met Ans Groot en George van de Velden. Het waren supergezellige flightgenoten en hebben lekker kunnen kletsen tijdens de ronde. Maar ook niet onbelangrijk is het spel zelf. Mijn doelstelling was om in ieder geval op elke hole punten te pakken. Dan maar een STB puntje minder maar wel verzekerd van punten. Af en toe was ik iets te kritisch op mijzelf maar heb wel een lekker gevoel over gehouden aan de ronde!
Last but not least wil ik wedstrijdleider Jos bedanken voor de goede organisatie zoals altijd.
Ook wil ik alle deelnemers bedanken voor de sportieve en gezellige avond! Dat er nog vele mogen volgen.

Ot van der Plas