Gelukkig waren de weersomstandigheden goed vandaag na een week van extreme hitte. Zelfs een hitterecord gebroken van 40 graden en nog wat in Nederland.  Dan is het toch heerlijk om op onze Spierdijkbaan te spelen er staat altijd wel ergens een windje.

Na wat wisselingen in de flightindeling uiteindelijk in de eerste flight gestart samen met Piet den Dulk, de bordjes voor de bijzondere verrichtingen mee in de tas. Maar op hole 2 aangekomen stond er al een bordje, tja ze waren dus al neergezet. Dus de bordjes maar in de tas gehouden.  Voor de dames onder ons, het weet wat die bordjes in de wedstrijden.

Dat ik goed gescoord had werd mij wel duidelijk toen iedereen na afloop binnenkwam,  Netto 70 en Bruto kwam ik uit op 102 een prima resultaat. Hoe hilarisch het dan verder verliep blijft maar onder de aanwezige deelnemers haha. Een tweary die geen tweary werd een eerste prijs die geen eerste prijs werd. Maar met de uitleg van de wedstrijdleider George van der Velde werd er uiteindelijk een juiste beslissing genomen. Leuke bijkomstigheid is dat ik in de strokeplaywedstrijd mijn handicap heb verlaagd. Piet en ik hebben allebei  de eerste 9 goed gespeeld. Piet 21 punten en ik 18. Maar of het toch de warmte was of het lekkere ijsje wat we kregen. Bij Piet ging het niet meer en bij mij werd het alleen maar beter. Uiteindelijk kwam ik de tweede negen er met 20 punten af. Dus joepie naar beneden met mijn handicap.

Ik heb een hele leuke en gezellige middag gehad en ben heel blij met het verlagen van mijn handicap en de heerlijke eerste prijs,  die door Reus& Bark beschikbaar is gesteld. Gelukkig ging Erik ook met de eerste prijs naar huis bij de Bruto score t.w. 79, dus proost Erik!

Loes