Wekenlang heeft Cees Siekerman zich moeten inhouden, maar vandaag mocht hij bij afwezigheid van Tom Bleijendaal weer eens de prijsuitreiking doen. In de zomer doet hij het altijd samen met mede-wedstrijdleider Ton Hertog, maar nu had hij het zo geregeld dat hij het helemaal alleen mocht doen. Cees ging zelfs zover dat hij aan Cor Vreeker (de dagwinnaar) vroeg of hij namens Cor ook de overwinningsspeech mocht houden.
De prijsuitreiking nam dus wat tijd in beslag maar we weten nu wel waarom Nico Koopman zijn prijs voor de thirdy op hole 9 niet in ontvangst kon nemen (Nico had last van zijn kaken en dat kon volgens Cees maar één oorzaak hebben!). Ook vertelde Cees dat Tom Bleijendaal de prijsuitreiking niet kon doen omdat hij op huizenjacht was (een tiny-house om precies te zijn, omdat dat wat beter zou passen bij het formaat van zijn hond). Ik heb Tom zelf niet gezien maar begreep dat hij voor de wedstrijd nog wel even met zijn hondje aanwezig was. Ik weet niet of hij met de auto kwam, maar het lijkt mij wel mooi om Tom te zien fietsen met zijn hondje in een fietsmandje. En omdat het toch over tiny-houses ging was de stap naar Willem Stoop snel gemaakt. Willem schijnt zijn huis in de Wogmeer verkocht te hebben en vertrekt binnenkort naar het land van Bartje (die van de bruine bonen). Hopelijk zien we hem voor die tijd nog wel een keertje op de club.
Het meeste heb ik al verklapt maar er waren natuurlijk nog wat meer prijzen te verdelen. De tweede prijs ging naar Piet den Dulk (hij koos voor een flesje rood) zodat Theun Dil als winnaar van de derde prijs het met een flesje wit moest doen.
De tweary op hole 2 ging verder ook nog naar Piet den Dulk.

Guus