Hoewel de winter nog moet beginnen is de wintercompetitie bijna al weer afgelopen, nog drie weken en we zitten al weer volop in de zomer(competitie). Met nog een paar wedstrijden voor de boeg wordt het natuurlijk interessant om naar de tussenstanden te kijken.

Bij de dames lijkt er voor Els Tromp geen vuiltje aan de lucht. Ze staat 8 punten voor op Hannie Scholtes en het is nog maar de vraag of de dames dit jaar nog in actie komen. Ze treffen het niet met het weer, de laatste vijf wedstrijden werden vanwege het slechte weer afgelast. Het is zelfs zo dat Marion Vlaar, die al een maand in Portugal aan haar vorm werkt, nog geen wedstrijd heeft gemist!

Bij de heren (de ouwe knarren) is het al weken een bloedstollende aangelegenheid. Zowel Piet den Dulk als Siem Laan lukt het de laatste weken niet om hun slechtste score (voor Piet 15 en voor Siem 14) te verbeteren. Het lijkt er op dat Siem een beetje in het voordeel is, maar Nico Koopman zit lekker op het vinkentouw en is zeker van plan nog eens flink uit zijn slof te schieten.

Ook bij de zaterdag gaat Piet den Dulk aan kop, maar ook hier is het nog lang niet gespeeld. Ik was gisteren al aardig op weg om mijn score flink te verbeteren maar wedstrijdleider Peter Buis gooide alsnog roet in het eten (de wedstrijd werd gestaakt vanwege het slechte weer). Dat betekent voor mij dat ik de laatste wedstrijd flink moet uithalen (volgende week kan ik niet), tenminste als er de volgende week niet te goed gescoord wordt. De slechtste score van Erik Bark is 12 punten en dat moet hij natuurlijk gemakkelijk kunnen verbeteren (zeker na de training van volgende week zaterdag).

Guus