width=Ik heb van onze forezitter een foto gekregen van de winnaar van de maandbeker van april. Voor de lezers die Maurice niet kennen houdt hij heel handig een bordje met zijn naam voor de buik. Naast de gewonnen maandbeker zien we in zijn linkerhand een cadeaubon van volgens mij de golfbaan (de lettertjes zijn wat klein). We zijn natuurlijk reuze benieuwd wat die prijs is en ga er vanuit dat Maurice dat binnenkort wel kenbaar maakt.
Ik weet niet wie er schuin achter Maurice op de foto zit maar hij doet wel erg zijn best om niet met zijn gezicht in beeld te komen.
Omdat ik niet weet of er ook nog een verslag deze kant op komt heb ik op OGS naar de uitslag gekeken en zie dat dat Maurice eerste is geworden met maar liefst 38 stableford punten. Wie weet is zijn grootste beloning wel dat hij nu de beste golfer van de club is of zou dat Erik nog steeds zijn? Tweede werd Karel Visser (35 punten) en de derde plaats was voor Jos van der Werf (34 punten). Opvallend is wat mij betreft ook de 12e plaats van Frank Braas, vorig jaar won hij nog bijna alles.

Verder geeft OGS aan dat bovengenoemde heren allen een of meer vogeltjes wisten te verschalken, net als Hermen van der Wal (top Herman)

Guus