trainingHet was vanmorgen om 10.00 uur nog angstvallig stil op ons trainingscomplex in de Wogmeer. Ik was er even heen gegaan om een paar foto’s te nemen van de leden die profiteerde van de gratis inlooplessen, maar een selfie nemen ging mij te ver. Even leek het een privé les van anderhalf uur te worden, maar gelukkig kwam Peter Koopman ook nog opdraven.
Het thema van vandaag was de driver  en dus konden Peter en ik lekker rammen op de driving range. Vooral Peter maakte zichtbaar vorderingen en vertrok na afloop als een zeer gelukkig mens.
Jammer dat we maar met z’n tweeën waren, maar misschien waren alle leden nog niet op de hoogte. Vooral voor beginnende golfers lijkt zo’n inlooptraining mij een mooie gelegenheid om het niveau wat op te krikken en andere leden van de club te leren kennen. Donderdag aanstaande is er om 19.30 uur een tweede mogelijkheid en hopelijk komen er dan wat meer leden opdraven. Ik ging er eerlijk gezegd van uit dat we elke keer wel zo’n 10 deelnemers zouden kunnen verwelkomen, maar misschien ben ik wat te optimistisch van aard.

Guus