Eindelijk was de dag aangebroken, dat ik om 5.00 uur mocht opstaan om aan de Bake for Life golfmarathon deel te nemen. Het schotse tintje moest naar voren komen i.v.m. het 5 jarig lustrum. Dat betekende dat ik in een leuk schots rokje, blouse en hoofddeksel in ons prachtige clubhuis aankwam. Alle deelnemers hadden iets schots aan wat een bijzonder tintje gaf. Na een schots ontbijt wat mede door Johan Pater uitstekend smaakte, gingen we in dichte mist en begeleid door een doedelzak speler op pad.

Na elke ronde werden de flights opnieuw ingedeeld en dat was ontzettend gezellig. Wat ook mede door Marleen, Paula en laten we vooral Carl niet vergeten was de fantastische catering tijdens het spelen. Dit zorgde dat ik echt een super ronde speelde, met een prachtige birdie op baan 2. Mijn belevenis van deze dag kan nog veel uitgebreider maar om dit te beleven zouden jullie zelf een keer mee moeten doen !!

Na hole 46 !!! stond er een groep doedelzakspelers op de green van 9 om ons te verwelkomen wat een hele leuke afsluiting was. Nadat we weer fris en fruitig aan de barbecue zaten werd de uitslag bekend gemaakt. Wij (Marion en ik) als enigste vrouwen haalden wat leuke prijzen binnen, en als klap op de vuurpijl was ik eerste geworden. Liep een fantastisch toernooi en mag met Johan te golfen op de Dutch een mooiere prijs had ik niet kunnen winnen.
Er is ook weer een mooi bedrag van bijna € 30.000 opgehaald , zodat de dag op een prachtige manier werd afgesloten.

Ik wil nogmaals iedereen bedanken voor de hele fijne dag !!! en hoop volgend jaar weer mee te doen.

Groetjes Ans


Video: George vd Velden