Zoals tijdens het afsluitingsfeest al gemeld, hebben we de website van een ander uiterlijk voorzien. Ik hoop dat jullie het een verbetering vinden en eerlijk gezegd hoop ik ook een beetje op jullie medewerking om het nog mooier en gebruiksvriendelijker te maken. Zo zijn de foto’s die nu gebruikt worden een beetje gedateerd en niet zo scherp. Mochten jullie betere foto’s hebben, dan zou ik die graag ontvangen ter vervanging.

Misschien dat jullie in het begin nog een beetje moeten zoeken waar alles staat maar we hebben het zo logisch mogelijk proberen te ordenen en aanpassen kan altijd nog.

Voor een ieder is het nu mogelijk op een bericht te reageren. Daartoe moet wel eerst even ingelogd worden zodat het systeem weet wie je bent. Dat inloggen doe je in een formulier aan de rechterkant van de pagina. Daar kun je eventueel ook een nieuw wachtwoord opvragen als je ‘m vergeten bent.

Als het goed is hebben de meesten van jullie een emailtje gehad met daarin de logingegevens voor de site. Bij het aantal leden klopte het opgegeven e-mailadres niet en bij een aantal anderen werd het mailtje niet gestuurd omdat ze emailadres delen met een ander. Mocht het niet lukken om in te loggen dan hoor ik het graag.

Ik hoop dat iedereen er mee uit de voeten kan en ik sta altijd open voor suggesties ter verbetering.

Guus