Lieve golfers,

Na 8 jaar gaat er een einde komen aan mijn werkzaamheden op Golfbaan Spierdijk. Ik ben gevraagd om Head Professional te worden bij Hotel & Golf Resort Valle del Este (een grote golfbaan in Zuid-Spanje). Hier ga ik de Europese hub van Stack&Tilt bouwen. Dit wordt na de Academy van Andy Plummer (de grondlegger van Stack&Tilt) in Miami de eerste officiële Stack&Tilt Academy.

Dit betekent dat ik samen met mijn vrouw en twee kinderen ga emigreren naar Spanje en aan een nieuw avontuur ga beginnen.

Ik heb natuurlijk veel zin in deze uitdaging, tegelijkertijd voelt het heel dubbel om Golfbaan Spierdijk en Golfclub de Koggen te verlaten… Ik heb hier altijd met heel veel plezier les gegeven en met een hoop mensen een super leuke band opgebouwd. Ik wil je dan ook via deze weg bedanken voor het vertrouwen dat je in de jaren dat ik op Spierdijk heb lesgegeven in mij hebt gesteld. Ik denk met veel plezier terug aan alle uren die ik met jou en andere op de range, chipping green, putting green, in de baan en tijdens een ‘bakkie’ heb mogen doorbrengen! Ik hoop ook dat de lessen die we hebben gehad in de toekomst hun vruchten zullen blijven afwerpen en dat je onder mijn begeleiding een betere golfer bent geworden.

Ik ben tot en met juli nog op Spierdijk. Mocht je nog les willen nemen, neem dan even contact met mij op via de mail zodat we nog wat kunnen inboeken. Je kunt eventueel ook zelf inboeken via de online agenda. Mochten er nog andere vragen zijn dan kun je mij natuurlijk ook een berichtje sturen.

Ik hoop vele van jullie nog op de club te zien de aankomende tijd, maar weet; uit het oog is zeker niet uit het hart!

Voor nu bedankt voor alles,

Timo